5 February
2011
geschreven door Tangaroa

Wat heet heet? Hier binnen in de Tangaroa is het 40 graden Celcius. Volgens de meter kan het niet heter. Het zwembadje staat weer aan dek en zo puffen we de dag een beetje door. Maar er is nieuws, heet van de pers: Wierd heeft een nieuwe baan! Hoewel hij nog maar ‘koud’ begonnen is als Fellow Hip & Knee Reconstruction & Arthroscopy bij Peninsula Orthopaedics hier in Sydney, weten we sinds kort dat hij per 1 augustus kan toetreden tot de maatschap van orthopaedisch chirurgen in Leeuwarden. Alleen de toelatingscommissie moet nog haar fiat uitspreken, en dan gaat de Tangaroa-crew terug naar het Heitel├ón: Frysl├ón boppe. Maar er is nog meer waar we warm van worden.

Suze heeft geen speen meer in en Tamar draagt geen luiers meer. En Evie? Die kan al rollen, bekken trekken en brabbelen. Het hele gespuis bij elkaar is soms wel too hot to handle maar voorlopig houdt Carolien het nog vol. Op dinsdag en woensdag gaat Suus naar pre-school en Tamar naar playgroup en op vrijdag is er gezamenlijk zwemles in de North Sydney Olympic Pool aan de voet van de Harbour Bridge. Met een uitzicht om koude rillingen van te krijgen.

Wonen doen we nog steeds aan boord van de Tangaroa en dat vinden we wel prima. De locatie hier in Cammeray is mooi centraal, gunstig qua spits, er zijn 3 speeltuinen en Suze’s pre-school is een kort busritje hier vandaan. Bovendien hebben we erg gezellige buren: Hokus Pokus met 2 pensionado’s uit Zweden, Totem uit Seattle met 3 kids en Fine Gold die we nog kennen van de Pacific. The heat is on elke vrijdag, want dan wordt er geborreld en gebarbequed op de veranda van de marina en rousen de kids lekker met zwemvest over de steigers.

Maar de hittegolf lijkt – letterlijk & figuurlijk – nog niet voorbij…

Reacties zijn gesloten.