21 October
2010
geschreven door Tangaroa

We hebben niks te klagen….. De mannen doen het werk en wij mogen op vakantie. Een super de luxe campervan staat tot onze beschikking om het laatste stuk naar Sydney over land af te leggen. Ik vind het heerlijk! De baby ook merk ik. Die is een stuk rustiger en vindt het wel prima aan land. Hij/zij wordt wordt bovendien goed bijgevoed door Oma. De toetjes vliegen naar binnen en de buik groeit zienderogen. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen staan in de Tomtom maar het lijkt erop dat we Sydney zonder al teveel spectakel gaan halen. Morgen bereiken we onze eindbestemming, evenals de Tangaroa die ons over een uur of vier op 10 mijl langs de kust zal passeren. Wel een raar idee…..

Het is hier prachtig in Australië. We maken een mooie tocht afwisselend via het binnenland en de kust. We staan op prachtige bushcampings (aan het strand), zien kangaroos in het wild, rijden langs prachtige bergwegen en rusten ondanks het kindergebeuren uit. Althans ik, Oma moet aan de bak. Zij rijdt als een volleerd coureur rond in een camper die nogal wat groter uitvalt dan besteld en staat weer volledig ter beschikking van de dames. “Oma is lief he!”

De mensen hier zijn ook ontzettend aardig en behulpzaam. Want vier dames in zo’n grote bak geeft wel wat bekijks. Je ziet ze af en toe denken. Zo krijgt Oma een keer de vraag of het haar kinderen zijn. Je weet maar nooit, in Italië was toch ook zo’n vrouw? En dezelfde campingbaas vraagt zich de volgende dag af hoe ik toch met zo’n buik het vliegtuig in ben gekomen.  

Over de buik gesproken, we hebben overmorgen een afspraak in het ziekenhuis in Sydney en de maandag daarop met de dokter die de bevalling zal doen. De plek in de marina is al  besproken. We hebben dus voorlopig een plek om te wonen. De babykleertjes zijn met oma en opa meegevlogen. We moeten alleen nog op zoek naar een wiegje en de boot moet “schoon” en bovendien verkoopklaar. De hormonen zijn gelukkig minder aanwezig dan de vorige keren. Maar misschien komt het nog! We zullen zien. Morgen eerst maar eens naar onze nieuwe thuishaven. Een nieuw avontuur tegemoet. Ik ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten.