3 September
2010
geschreven door Tangaroa

In Denarau Marina vieren we Tamar’s 2e verjaardag. De avond ervoor schepen we opa Ger nog even in. De meiden mogen extra lang opblijven, krijgen patatjes en ijs en zo is opa weer helemaal de held. ’s Ochtends vroeg ontdekken Tamar en Suze de enorme uitstalling kadootjes die opa namens het thuisfront heeft meegebracht. Ze worden helemaal wild en kunnen niet wachten alles open te maken. Kleurboeken, leesboeken, mobieltjes, een buggy, een paraplu, theeservies, prinsessejurkjes… ‘Fantastisch’ roept Suze en Tamar is er vooral stil van. Gekleed en opgetut in prinsessekostuum wordt er met de kinderbuggies taart gehaald aan de kade. Bewondering alom van de omstanders voor de schattige looks.

Terug op de Tangaroa is er een pannekoekenlunch en wordt er koers gezet naar de Musket Cove Yacht Club. Gelegen aan een prachtig eiland en dito lagune wordt hier al 40 jaar lang goede service geboden aan bezoekende yachties. Voor de kids is er een mooi wit strand en een zwembad, voor de volwassenen douches, een bar en een bbq area. De topdag wordt door opa afgemaakt met zelf gevangen mahi mahi in een witte wijn roomsausje, ratatouille en gebakken aardappeltjes. De kids smullen en wij ook. Moe en voldaan steekt Tamar trots haar twee vingertjes de lucht in.

Reacties zijn gesloten.