8 July
2010
geschreven door Tangaroa

Het is niet dat we er geen zin meer in hebben. In tegendeel. Maar eens komt er een eind aan dit prachtige avontuur. We moeten nou eenmaal vooruit kijken. Geheel volgens plan zullen we de Tangaroa in Australie gaan verkopen. Wierd heeft inmiddels de bureaucratie van Australie mogen ervaren in zijn fellowshiptraject. Het verkopen van een boot zal niet met minder regels gepaard gaan. Onze Australische mede-cruisers beamen dat. Vandaar dat we dus maar tijdig beginnen met dit hele traject. We willen er nog helemaal niet aan denken maar de advertentie staat inmiddels op de Australische botenbank. We hebben een Australische ex-broker annex mede-cruiser mee laten kijken. Hij was minstens zo positief over ons ‘schatje’ als wij. Nu maar kijken of de rest van de Aussies dat ook is.

Reacties zijn gesloten.