11 June
2010
geschreven door Tangaroa

We hebben een nieuwe opstapper. Fleur is ons zo goed bevallen dat we er niet over twijfelden om nog weer iemand mee te nemen. Eigenlijk heeft ie zich zelf aangemeld. Ineens was ie er……of eigenlijk nog niet helemaal in levende lijve……dat moet nog komen. Wat wel jammer is, is dat we hem nog niet zo goed kennen, al laat hij wel steeds meer van zich horen. We hebben al wel een foto van hem gezien. Dat was op de Marquesas. Echt een heel leuk koppie vinden we. Suze was gelijk gek op zijn foto. Ons gevoel zegt dat hij wel bij ons past. Een echte Tangaroa. Hij heeft beloofd volgende week weer wat van zich te laten zien. Dan weten we ook of hij de medische keuring heeft doorstaan en of hij Wierd kan helpen aan dek of mij in de keuken. Wat betreft timing zou het er een van ons kunnen zijn. Hij heeft het over een ETA van begin november. Precies als wij in Australie zijn aangekomen. Dat komt dus allemaal precies goed uit want wij moeten er dan toch ook zijn vanwege het orkaanseizoen. Of we dus wat aan zijn hulp hebben onderweg valt dus nog maar te bezien. Tot nu toe heeft hij eigenlijk alleen nog maar last bezorgd, met name bij Carolien. Om van te kotsen zo erg……maar we hebben het er voor over. De rest merkt er niet zoveel van. Behalve dan dat de drankvoorraad een stuk minder snel slinkt dan daarvoor. Maar dat komt goed uit want dat is hier toch niet te betalen. Zodra we meer van hem weten laten we het weten. Maar we denken dat het een blijvertje wordt……..

Reacties zijn gesloten.