5 June
2010
geschreven door Tangaroa

‘s Ochtends vreselijk vroeg stapt La Fleur in de taxi naar het vliegveld. Aan de kade van Papeete nemen we met weemoed in het hart afscheid van elkaar. Drie maanden zijn voorbij gevlogen. In die tijd zijn alle aspecten van het zeezeilen wel de revue gepasseerd. De logistiek van het bevoorraden, de paperassen van het in- en uitklaren, ankeren & barbequen aan het strand, hardnekkige stroomproblemen, motoren door de doldrums, hakken door de oceaangolven onder gereefd tuig, dolfijnen, jengelende peuters, zeeziekte, kokkerellen op de Pacific, schatteboutjes van kindjes, groente- en fruitloosheid, en aankomen en genieten in de volgende haven. Diepe dalen, hoge pieken. Het is geweldig om zo’n sociale, handige, positieve en gezellige crewmember aan boord gehad te hebben. La Fleur, merci!

Reacties zijn gesloten.