19 April
2010
geschreven door Tangaroa SSB radio

Al twee dagen niets anders dan regen, veel wind en flinke golven. Leuk dat tropisch zeilen. Het is dus een beetje honkebonken en de tijd doorkomen hier aan boord. Het eten smaakt niet echt, het slapen lukt niet echt. De kids hebben gelukkig nergens last van en spelen met klei en lego. We varen met de fok en het grootzeil over stuurboord, koers 245 graden, snelheid 7-8 knopen dus het schiet lekker op. Positie 3.18.7Z 96.20.8W. Elke dag om 13u babbelen we even met de Elena (www.elenaopreis.nl) over de korte golf radio. Zij hebben momenteel dezelfde weersomstandigheden en liggen zo’n 80 mijl voor ons. Met vissen zijn we even gestopt. Op dag 1 hengelden we een mooie yellow fin tuna binnen, 9 moten groot. Sindsdien zijn onze beide lures (aas) afgebeten, maar met dit weer hebben we toch geen zin in vis. Hopelijk wordt het over een dag of 2 beter.

Reacties zijn gesloten.