2 April
2010
geschreven door Tangaroa SSB radio

De derde dag. Een dikke honderd liter diesel verstookt in 64 uren. Sinds vanmorgen 6u zelfs wind, uit het zuidwesten. We maken aan de wind zeilend zo’n 4 soms zelfs 6 knopen, geweldig. Gistermiddag de eerste squall over ons heen gehad. Veel regen, gelukkig weinig wind en goed te zien op de radar. Hutspot met rookworst als diner. Qua visvangst weinig nieuws: opnieuw een klein tonijntje, ditmaal ieniemienie. Hangt als aas achter de boot nu. De meiden tekenen, spelen met klei, in de waterbakken, aaien de vis en rennen momenteel met autootjes in de hand door de boot heen. De vaart is er nu overigens wel uit, met 3.5 knoop. Gelukkig straks popcorn. Vanavond pasta, en om 20u het spul het bed weer in. We komen er vanzelf. Nog 382 mijl te gaan.

Reacties zijn gesloten.