23 April
2010
geschreven door Tangaroa SSB radio

De achtste dag. We zijn de 2000 mijl grens gister gepasseerd en hebben er dus een derde opzitten. Over een dag of twee zitten we op de helft. Dan is het nog maar 1500 mijl, zeg maar Stockholm – Spanje. Waar hebben we het over? Verder hier status quo: het waait nog steeds windje 5, de zee is sinds vanmiddag ietsje rustiger, we lopen 7 knopen en we leven nog steeds. De Tangaroa wordt wel steeds muffer: de luiken kunnen niet open vanwege de golven en onze bejaarde groente- en fruitvoorraad helpt ook niet echt mee. We hebben vanmiddag dus meloen, wortels, kool en banaan moeten offeren aan Neptunus. Het is vast ergers goed voor. Het ruikt in ieder geval ineens een stuk frisser. Opgelucht waren we vanmiddag zelfs in staat tot een heuse cola-borrel met popcorn. We hebben de stijgende lijn te pakken zeg maar. Maar allemachtig wat een takke-end…

Reacties zijn gesloten.