26 April
2010
geschreven door Tangaroa SSB radio

We zijn over de helft: nog 1500 mijl te gaan per vandaag. Tamar & Suus hebben gehoord over een feestje en staan dus om half zeven al naast onze kooien te popelen. Als de volwassenen een ietsiepietsie wakker zijn kan onze mijlpaal gevierd worden. Ditmaal met het maken van slingers, vers voortgekomen uit de handjes van onze kleintjes en ons knutselbrein Fleur. Vervolgens is er de 10u fruitbreak met verse appeltjes en peertjes. En dan komen de kadootjes! Nieuwe voorleesboeken voor beiden, kleurpotloden en stempeltjes. Voor de lunch is er tonijn-quiche met een glaasje witte wijn, heerlijk. Tamar doet een tukje en Suus danst mee met haar nieuwe kabouter-plop dvd. Wij lezen een boekje. ‘s Middags wordt er gedanst op K3 en geborreld met vers gebakken popcorn. Er zijn hamburgers (op een vers broodje!) en patatjes, en boterkoek voor toe. Voor wie denkt dat wij slechts onderuit gezakt consumeren: niets is minder waar. Ons leven bestaat uit 24-7 hobbelen, slingeren en tegenhouden van bakboord-stuurboord schuivende bordjes, boekjes en balorige bengeltjes. We zien dus uit naar de derde helft.

Reacties zijn gesloten.