5 February
2010
geschreven door Tangaroa SSB radio

We liggen voor anker bij het eiland Blanquilla. Zou het iets met wit te maken hebben? De stranden komen aardig in de buurt. We zijn hier na een nachtje doorzeilen tussen de middag even gestopt. Wat een plaatje! Ook onder water is het prachtig. Met snorkel wanen we ons zo vanaf het strand in een andere wereld. Er liggen hier nagenoeg geen andere schepen en het feit dat menig schip de venezulaanse kust mijdt heeft dus ook zijn voordelen. Op het strand vinden we de mooiste schelpen. De lunch met de vanochtend gevangen goudmakreel maken de dag bijna perfect. Bijna perfect, want de beide dames hebben vanochtend na lange tijd weer eens de vissen gevoerd….Het werd ineens een stuk ondieper wat een nogal rommelige zee veroorzaakte. Na het avondeten vertrekken we weer naar een ander paradijsje volgens de pilot. Los Roques. Qua slaap trekken we het nog redelijk. Het zijn wel korte nachtjes met elk maar 6 uur slaap maar het relaxte leven overdag maakt het goed te doen. Voor de dames is het op deze manier perfect. Alsof ze op een cruise zitten die ze van het ene mooie strand naar het andere brengt. Waar zullen ze morgen weer wakker worden?

Reacties zijn gesloten.