27 January
2010
geschreven door Tangaroa

NOVBen even over. Kort genieten van de Hollandse kou. Zeven maanden zeilreis in 12 vlieguren teniet gedaan. Raar idee. Reden: Jaarcongres van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging. Ditmaal over heupchirurgie. Honderdveertig abstracts ingestuurd. Vijfendertig geaccepteerd voor presentatie. Drie genomineerd voor een prijs. Een daarvan van mij. Heb uiteindelijk twee voordrachten mogen geven. Goed ontvangen. Alle collega’s weer gesproken. ‘Hoe is dat nou, zo’n reis?’ Korte tour langs familie, vrienden en huis-huurders. Drop, diksap en led-lampjes ingeslagen. Nu weer terug bij mijn meisjes. Knuffelen, en weer aan het werk (gezet). Achterstand in bootklusjes wegwerken. Blijkbaar toch echt mannenwerk… Straks weer op pad. Eerst ┬ánaar de idyllische eilandjes voor de kust van Venezuela. In het holst van de nacht maar weer heen. Het heet er godzijdank geen Pirate Bay…

Reacties zijn gesloten.