7 December
2009
geschreven door Tangaroa

Zwart pietjeNou ja, hij was er zelf natuurlijk niet. De Sint had het nog te druk in Nederland. Maar hij stuurde wel een van zijn Pietermannen helemaal naar hier. Pepernoten, pietenmutsjes, pakjes en pannekoeken. Het was even helemaal Nederland in de marina van Mindelo.  Het leek alsof de kleintjes in geen weken te eten hadden gekregen. Op de Tangaroa gingen de pepernoten als sneeuw voor de zon. Een zak taaikoek bleek ook geen enkel probleem. Poppenkast uit het kajuitluik met Sint en Piet. Jan Klaasen die zich weer eens misdroeg en bijna was meegenomen naar Spanje. Spannend! De kleintjes gingen er volledig in op. Op de Mjolner stond een stapel pannenkoeken die men voor 20 volwassenen ruim voldoende zou achten. In een oogwenk ten offer aan de vraatzucht van het nageslacht. De Pjotter staat vanaf vandaag in de kinderhoofden gegrift.  Als pakjesboot. Verder was er natuurlijk nog de boot van Zwarte Piet. Deze blijft om moverende redenen uiteraard strikt geheim.

Reacties zijn gesloten.