15 December
2009
geschreven door Tangaroa SSB radio

Sinds vandaag schrijven we de resterende afstand met 3 cijfers. Paramaribo lijkt ineens een stuk minder ver. Tegen het eind van de middag stond de teller op 940 afgelegde mijlen. De remmen zijn goed los: een glaasje witte wijn bij de lunch. Een glaasje bier voor het eten en de rest van de witte wijn bij de maaltijd. Vandaag ving Arjan een dorade van 4 kilo ter gelegenheid van deze heugelijke dag. Een deel er van is als sushi verorberd. De hoofmaaltijd bestond uit vis uiteraard. Opa en Suze hebben een taart gemaakt die in de schommelende koelbox maar niet op wilde stijven en het niet verder heeft gebracht dan tot vlaflip als toetje. Gelukkig was er nog de zelfgebakken appeltaart van volkorenbloem. De bemanning van dit schip is intussen al zo door en door verwend dat er nog wat commentaar was op de consistentie van de slagroom en de omvang van de afwas. Maar met een (1) cognacje bij de koffie werd ook deze potentiele muiterij door onze schipper de kop in gedrukt. Tot de hollandse hits en de polonaise in het gangboord is het in verband met het tijdstip en het slot op de drankkast niet meer gekomen. De plicht roept. De hondenwacht is weer begonnen.

Reacties zijn gesloten.