1 November
2009
geschreven door Tangaroa SSB radio

We zijn nu 2 nachten en een dag onderweg richting Gambia. Het waait zo’n 5-6 Bf uit het NE en we lopen hard, 6 soms 7 knopen, op een gereefd grootzeil en een puntje fok in het volle maanlicht. Volgens het weerbericht is de deining ‘moderate to rough’ en het voelt alsof we een rally naar Dakar maken waarbij de duinen vervangen zijn door golven. De vissen zijn ruim gevoerd vandaag, alleen Suze is niet zo scheutig, die geniet al zwaaiend met haar armpjes van haar nieuwe K3-dvd die we haar gaven aan het begin van de trip. We varen samen op met de Pjotter, een Breehorn 37. Ook daar is Suze’s leeftijdsgenootje Emma de bikkel met weinig last. We zullen vanzelf wel wennen, we gaan in ieder geval mooi rap naar onze bestemming. Onze huidige positie is 24.27.8 N, 17.05.1 W. Nog 592 mijl te gaan naar waypoint Dakar, dan nog 100 naar Banjul.

Reacties zijn gesloten.