29 May
2009
geschreven door Tangaroa

Afscheidsfeestje5 juli zit al een lange tijd in ons hoofd. Dan moet het schip er klaar voor zijn en wij ook. Twee paar goede vrienden hebben zelfs hun bruiloft er om heen gepland dus we zitten er wel aan vast. Nu ook officieel de uitnodiging de deur uit is wordt deze deadline wel heel erg hard. We hebben besloten om onze afscheidsborrel in Sneek te houden, bij mijn ouders in de tuin. De Tangaroa kan in Sneek bij de Waterpoort liggen en dat is op een paar minuten loopafstand. Want mensen komen natuurlijk niet alleen voor ons…. ze willen nu ook wel zien waar we de afgelopen anderhalf jaar mee bezig zijn geweest. In de loop van de week daarna zullen we dan echt “stilletjes” vertrekken. Het eerste stuk naar Zeeland via de staande mast route varen we samen met mijn ouders op. Onderweg zullen we nog wel wat mensen treffen hier en daar. We gaan het lekker rustig aandoen, uitrusten en misschien toch nog de laatste puntjes op de i zetten. Maar eerst op naar de keiharde deadline van 5 juli! Nog even doorbikkelen……

Reacties zijn gesloten.