1 November
2008
geschreven door Tangaroa

logo

Zaterdag zijn we naar de vertrekkersdag van Zeilen geweest. Deze dag wordt elk jaar georganiseerd voor allemaal mensen die van plan zijn minimaal een jaar op reis te gaan met hun schip. We waren vooral heel erg benieuwd of er ook andere jonge stellen zouden zijn met kleine kinderen die ongeveer hetzelfde plan voor ogen hebben. En ja hoor, er zijn er meer! We zijn niet in de meerderheid (dat zijn toch nog steeds de pensionada’s) maar er waren toch wel een stel of 5 met kleine kindjes die nagenoeg dezelfde route gaan varen. Zo spreken we onder andere met de “Pjotter” en met de “Elena”.

Het was heel leuk om elkaar te spreken en om veel dezelfde geluiden te horen. Zo moet iedereen nog veel doen, en heeft men ook allemaal dezelfde twijfels en verwachtingen. Er waren ook twee verhalen van terugkomers. Jeetje, wat is het toch een mooi vooruitzicht. Het begint nu toch allemaal wel heel erg dichtbij te komen.

Reacties zijn gesloten.