30 March
2008
geschreven door Tangaroa

Het schip is nog maar net van ons maar we hebben nu al een ligplaats. De thuishaven van de Tangaroa wordt Makkum. Lekker dichtbij de Wadden, geen bruggen die op vrijdagavond al gesloten zijn en redelijk dichtbij Groningen. Na het telefoontje van Wierd ben ik maar meteen gaan bellen met Tjalke, mijn peetvader die in Makkum woont en bekend is met de zeilerswereld aldaar. Hij weet mogelijk een geschikte plek voor ons. Het liefst betalen we natuurlijk niet teveel. Een steiger is alles wat we nodig hebben en voorzieningen vinden we niet nodig. Tjalke gaat even rondbellen want hij weet nog wel wat mensen die wat goedkope plekken bij hun werf te huur hebben. Na een uurtje belt hij terug. Als we snel beslissen kunnen we op de werf van Ids liggen. Ik moet die dag toevallig toch nog naar Makkum dus een bezichtiging is snel geregeld. Het is een superplek. Recht tegenover de oude haven van Makkum en niet duur. Weer een actiepunt klaar!

Reacties zijn gesloten.