26 December
2007
geschreven door Tangaroa

Wie A zegt moet ook B zeggen. Nu we besloten hebben om echt over anderhalf jaar te vertrekken willen we dit natuurlijk ook laten weten aan de mensen die ons waarschijnlijk het meest zullen gaan missen. Tijdens de kerstetentjes met beide families brengen we onze ideeën voorzichtig ter tafel. Wierd’s zusje Jikke en Caro’s broertjes zijn meteen enthousiast en zien dit natuurlijk ook meteen als een kans om ons op de mooiste plekjes te komen opzoeken. Tineke en Jimmy hebben heel toepasselijk een heel klein zeilpakje voor Suze meegenomen. Die komt dus heel goed van pas. Zij zijn trouwens ook meteen enthousiast en vinden ons plan om de boot in Australië te verkopen overigens briljant. Onze ouders reageren wat meer timide…. Hoe moet dat nou met Suze zo lang op zee? Niet wetende, en wij trouwens ook nog niet, dat er op dat moment nog een tweede verstekeling in de maak is…

Reacties zijn gesloten.